dimecres, 1 de setembre del 2010

Pals: Supermercat Jodofi

Si mai aneu a Pals, no us perdeu pas la sensació de l'estiu: l'aparcament del Supermercat Jodofi de la carretera entre Masos de Pals i Platja de Pals... el festival dels despropòsits, especialment en hora punta. La gent aparca on li surt de la punta de la faba, com aquest camió d'aquí, aturat a la carretera. Cap problema!

O també aquests 3 cotxes, parats a la mateixa entrada de l'aparcament. Cap problema!
O tots aquests aturats amb línia groga. De veritat que és molt divertit agafar el cotxe i venir a fer voltes per aquest aparcament, d'aquí un temps serà considerat esport de risc.

A tots vosaltres, us felicito fills, perquè cada dia ho feu millor!

8 comentaris:

  1. Ben cert,i això passa al llarg de tot aquest tram, fins a la plaja, on has de conduir esquivant giruis carregats amb les bosses del supermercat, que van al cotxe que tenen aparcat a la coneta. No sé pas què collons hi troben a aquest supermercat per guiris, si més avall n'hi ha un per "autòctons", amb preus per autòctons (és a dir, cars també, però no tant).

    ResponElimina
  2. El problema no és el supermercat, problemes d'aparcament sovint n'hi ha a molts llocs, sinó la carretera. L'ajuntament no té en compte que tot el tram fins a la platja és un lloc on la gent dels càmpings o apartaments s'hi mou i està molt bé que ho vulgui fer a peu, està bé fer vida sana i no agafar el cotxe per tot. Aquesta carretera hauria de tenir un camí peatonal paral.lel i amb llum per qui va al vespre als restaurants o als 4 pobres bars que hi ha. Sempre que passem en cotxe patim pels pobres peatons que estan de vacances, sobretot molta gent jove.

    ResponElimina
  3. Cert, anònim, tota la raó: el tram és perillós amb ganes... i més quan està ple de guiris torrats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no vénen els guiris aquí no es fa negoci, per tant s'ha de fer un camí peatonal perquè puguin caminar des dels càmpings o els apartaments i cap a les platges. Molts vénen en taxi des de l'aeroport i es troben molt aïllats.

      Elimina
    2. Totalment d'acord. Diria que el problema gros d'aparcament és del turista interior, nacional, ja que l'estranger sol ser més ben educat (que tampoc costa gaire, vaja).

      Elimina
  4. Perdona però el camió és el més ben¨"aparcat". Tenint en compte que segur que hi havia un aparcament per carregar i descarregar afosellat de cotxes. Al que curra preferencia i solidaritat!!

    ResponElimina
  5. No ho sé, anònim, no ho sé. Hi ha un moll de descàrrega al final de l'aparcament, i sempre sol estar bastant lliure (tenen la precaució de deixar-ho cosit de caixes), però clar, al final sempre hi ha algun imbècil o altre que hi aparca...

    ResponElimina

Fill, felicita'm!